PULLMAN CITY

Colorado Country Line Dance vabi svoje člane na enodnevni izlet v Eging am See, Nemčija. Cilj našega enodnevnega izleta je Pullman city – doživljajski park, ki nas popelje v zlata leta “starega zahoda”. Šerif, salloon, line dance, konji, rangerji, izobčenci – Pullman City predstavlja pravo western vasico, ki je tudi arhitekturno postavljena na zahod.

 

PROGRAM IZLETA

ZARADI TRENUTNE SITUACIJE, JE IZLET PRESTAVLJEN NA JESEN
Odhod v jutranjih urah (glej spodaj) in prihod v Pullman City v jutranjih urah. Po vstopu v Pullman City imate prosto za individualne oglede oz. aktivnosti po želji. Čez ves dan se dogaja na polno, naj naštejemo samo nekaj aktivnosti;

  • American History Show
  • Predstavitev indijanske kulture
  • Jahanje, lokostrelstvo, Texas Hold’em poker, bilijard, iskanje zlata
  • Lahko se tudi prijavite kot “WANTED” in vam uprozorijo show, kjer vas ulovijo, šerif pa vas obsodi in vas pred očmi vseh pospremijo v pravo western keho …

Vikend v katerem bomo na soboto tam, je posvečen line dance-u, zato bodo popoldan 4 plesne delavnice od 13. ure dalje, zvečer pa LIVE band v Salloonu.

Na pot nazaj odrinemo okoli polnoči, ko se tudi v Pullman Cityu zaključijo vse aktivnosti in smo predvidoma v nedeljskih jutranjih urah doma. 

 

CENIK

Cena izleta za Colorado Country Line Dance člane je 46€ in vsebuje prevoz in vstopnico. Hrana in dodatne aktivnosti čez dan so vaš strošek. Večina aktivnosti je všteta v ceno vstopnice, nekatere stvari pa so doplačljive. S cenikom boste seznanjeni ob vstopu.

Plačilo je možno od 09.03. – 21.03. pri inštruktorju. Zaradi trenutne situacije z virusi omogočamo stornacijo izleta (povračilo denarja) do 10.04.2020. Po tem datumu bomo morebitna prosta mesta pričeli polniti s prijavami na čakalno listo.

 

ODHODI

Celje – Dvorana Zlatorog ob 3:00
Koper – parkirišče pri pokopališču 2:45
Unec – parkirišče ob uvoz na AC ob 3:30
Ljubljana – Kolosej BTC ob 3:55
Kranj – Mercator Kokrica ob 4:20

POZOR: Pridite na odhodna mesta vsaj 15 minut prej!

PRIJAVA

Pozor: Ena prijava - ena oseba

[contact-form-7 404 "Not Found"]

VIDEO

FOTO